A ja w tym sprzedałem za 2900Na podstawie serwisu Ceneo z dnia 22 lutego 2013 niskobudżetowa lustrzanka Canona (body) to wydatek rzędu niecałych 7300 zł

A ja w tym sprzedałem za 2900Na podstawie serwisu Ceneo z dnia 22 lutego 2013 niskobudżetowa lustrzanka Canona (body) to wydatek rzędu niecałych 7300 zł
kulfi82 pisze:
już się tak może nie rozpędzaj z tym identyfikowaniem bo jest wielu bogatych amatorów korzystających z tych zabawek zjadających produkcjami Wasze profesjonalne DX.
sven pisze:Źródło posta Bez osobistych wycieczek OK?
mav pisze:Źródło posta A taki np. 6D spadł z ceny grubo ponad 50%.A ja w tym sprzedałem za 2900Na podstawie serwisu Ceneo z dnia 22 lutego 2013 niskobudżetowa lustrzanka Canona (body) to wydatek rzędu niecałych 7300 zł
mav pisze:Źródło posta Z punktu widzenia kupującego, to zaletamożesz taniej dobrą puchę kupić.
sven pisze:Źródło posta Na Twoim miejscu z zakupami wstrzymałbym się do NAB. Kwiecień już blisko.
mav pisze:Źródło posta A taki np. 6D spadł z ceny grubo ponad 50%.
mav pisze:Źródło posta A ja w tym sprzedałem za 2900
paw_chb pisze:Źródło posta Używacie mikrofonu czy rejestratora? Oświetlenie na stopce czy na jakimś gimbalu montujecie?
paw_chb pisze:Źródło posta Ok a czasem piszecie że 4k jest ok w Sony 6500 a jak będę chciał nagrywać tylko w FHD ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość